FOTO, VIDEO| Al treilea magazin Lidl din Alba Iulia, aproape de finalizare: Lucrările la supermarketul din Cetate, pe ultima sută de metri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările la cel de-al treilea supermarket Lidl din municipiul Alba Iulia sunt tot mai aproape de finalizare, existând posibilitatea ca până de sărbători albaiulienii șă-si face cumpărăturile în noua locație din apropierea stadionului Cetate.

Noul supermarket LIDL va avea o suprafață de 2306,5 mp, iar conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mamă și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Accesul auto și pietonal se va realizeaza din B-dul Revoluţiei, str. Alcalla de Henares și Calea Moţilor. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie. Reamintim că primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în în lua septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei care urmează a fi inaugurat pe 5 noiembrie, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Aici construcția are  două etaje, și un număr minim de 100 locuri de parcare. Potrivit documentației, la parterul construcției va funcționa magazinul propriu-zis, iar etajele vor fi ”populate” cu birouri, discounterul german Lidl urmând a-și muta aici activitatea regională.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419