Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| AJUTOR pentru persoanele din Ighiu, afectate recent de inundații. Subprefectul Mureșan: „Guvernul României le este alături!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJUTOR pentru persoanele din Ighiu, afectate recent de inundații. Subprefectul Mureșan: „Guvernul României le este alături!”

Astăzi, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, a redactat o postare prin care a subliniat sprijinul oferit de Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, pentru persoanele afectate recent de inundațiile din Ighiu.

Locuitorii din această zonă au primit astăzi ajutoare constând în produse alimentare și sticle de apă, distribuite de autoritățile guvernamentale.

În urma revărsării apelor, comunitatea din Ighiu a suferit pagube considerabile, iar necesitatea asistenței urgente a fost una vitală. Guvernul României a răspuns cu promptitudine și a trimis un sprijin semnificativ pentru a veni în ajutorul locuitorilor afectați. Astfel, în cadrul acestei operațiuni de sprijin, au fost distribuite aproximativ 15.000 de litri de apă plată, 5.000 de conserve de carne, 5.000 de conserve de pate și 5.000 de conserve de legume.

YouTube video

Corneliu Mureșan a avut ocazia să discute cu localnicii din Ighiu și să vadă efectele devastatoare pe care inundațiile le-au avut asupra comunității. Aceștia se confruntă cu dificultăți și pagube materiale majore, iar sprijinul primit de la Guvernul României vine ca o rază de lumină într-un moment dificil. Acțiunea Guvernului demonstrează că este solidar cu oamenii din Ighiu și își asumă responsabilitatea de a-i ajuta să depășească această situație dificilă.

Ajutoarele distribuite astăzi reprezintă un prim pas în procesul de recuperare și reconstrucție a comunității afectate. Guvernul României a promis că va continua să ofere sprijin și resurse suplimentare pe măsură ce se vor identifica nevoile specifice ale localnicilor.

Prin această inițiativă, autoritățile guvernamentale sub conducerea premierului Marcel Ciolacu demonstrează că au înțeles importanța sprijinului comunitar și sunt hotărâte să ofere asistență pe termen lung pentru refacerea și dezvoltarea regiunii afectate de inundații.

Locuitorii din Ighiu sunt recunoscători pentru sprijinul primit și se așteaptă ca eforturile de reconstrucție să continue în următoarea perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia „Cupa Cetății” a fost organizată la Deva și a reunit peste 200 de sportivi de la 22 de cluburi din toată țara. Medalia de aur a fost obținută de către cugireanca Daria-Alexandru Mihaiu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea