Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Adolescent căzut de la înălțime, la Râpa Roșie, salvat de pompieri și Salvamont

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda de pompieri Sebes a intervenit, duminică după-amiază, cu un echipaj și o ambulanță SMURD pentru salvarea unui adolescent căzut de la înălțime, la Râpa Roșii. Victima, în vârstă de 15 ani, din Sf. Gheorghe, a alunecat de pe potecă, în timp ce se afla împreună cu familia în excursie în zonă.

Potrivit ISU Alba, victima a fost extrasa de echipajul de căutare/ salvare. Echipajul SMURD i-a evaluat traumatismele și i-a imobilizat membrul superior drept cu suspiciune de fractură.

Împreună cu echipajul Salvamont s-a procedat la evacuarea băiatului, în siguranță, până la ambulanță, unde s-a făcut o nouă evaluare și a fost transportat la spital.

FOTO/ VIDEO: ISU Alba

https://youtu.be/fyf7qBe8ics

https://youtu.be/DQZ37tQJU88

https://youtu.be/RQGsZBWnyys

[nggallery id=6077]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea