FOTO, VIDEO| Acțiunea TRUCK & BUS la Alba Iulia. Polițiștii au verificat activitățile de transport public de persoane și mărfuri

În această săptămână, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. Joi, 16 mai 2019, polițiștii din Alba au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Acţiunea organizată de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut ca scop verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. Săptămâna 13 – 19 mai 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Truck & Bus (acţiunile poliţiilor Rutiere din Europa, vizând conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă).

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

În perioada 13 – 19 mai a.c., Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...