FOTO-VIDEO| Acțiune de deszăpezire a drumurilor ce tranzitează județul Alba pentru asigurarea viabilității

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Meteorologii din cadrul ANM au emis, începând de noaptea trecută, o avertizare cod galben de ninsori pentru mai multe județe din țară, incluzând și județul nostru. Așadar, în urma ninsorilor, autoritățile au efectuat azi-noapte, în jurul orei 1:00, o acțiune de deszăpezire a drumurilor ce tranzitează județul Alba.

„Urmare manifestării fenomenelor meteorologice recente, constând în ninsorile căzute pe raza județului Alba, administratorii rețelelor de autostrăzi, drumuri naționale și drumuri județene au intervenit pentru asigurarea viabilității drumurilor din administrare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În acest sens, pe drumurile ce tranzitează județul Alba, s-a acționat începând cu orele 1.00, în cursul zilei de marți 31.03.a.c., cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante( sare, nisip, clorură de calciu).

La această oră pe drumurile din județul Alba, circulația se desfășoară în condiții de iarnă, carosabilul fiind umed, dar neacoperit cu zăpadă.

În acest interval de timp nu s-au semnalat evenimente rutiere”, se arată în comunicatul de presă, transmis de către Instituția Prefectului – Județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei