FOTO, VIDEO. Acțiune de combatere a excesului de viteză în Alba Iulia: 25 de sanțiuni contravenționale și un permis de conducere reținut, în primele ore ale dimineții

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În perioada 12-18 august 2019, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop identificarea conducătorilor auto ce nu respectă regimul legal de viteză și pentru prevenirea evenimentelor rutiere care au consecințe grave.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În acest context, s-au dispus 11 aparate radar și 2 pistoale radar cu care se va acționa. Acțiunea de astăzi vizează viteza neregulamentară, întrucât aceasta constituie o cauză principală de producere a evenimentelor rutiere atât la nivel național, cât și la nivel local.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Având în vedere valorile mari de trafic înregistrate pe sectorul de drum Sebeș-DN1-Alba Iulia-Aiud, dar și debutul minivacanței, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba vor monitoriza în permanență traficul rutier, iar acolo unde situația o impune vor desfășura activități pentru fluidizarea și asigurarea unei siguranțe rutiere optime.

Încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii au aplicat un număr de 25 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar pentru un conducător auto s-a luat măsura reținerii permisului de conducere întrucât a depășit regimul legal de viteză cu mai mult de 50km/h.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei