Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la Inoc, aproape de Unirea. Un copil de 13 ani și-a pierdut viața, iar alți trei au fost răniți, după o coliziune între două autoturisme

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un copil de 13 ani a murit, iar alți trei cu vârste de 12 și 13 ani, au fost răniți, în urma unui accident rutier grav petrecut vineri, în jurul orei 18.00, pe DN1, aproape de Unirea, la Inoc, în zona intersecției cu DJ 103 C, drumul ce duce spre Ciugudu de Jos. Mașina în care se aflau se întorcea de la o competiție sportivă.

În accident au fost implicate un autoturism marca VW cu numere de înmatriculare în Alba și o Skoda Octavia, în care se aflau copiii. Traficul a fost blocat temporar, aproximativ două ore, iar la fața locului au intervenit și echipaje ISU Alba.

UPDATE: Poliția Alba a informat că, cu toate eforturile depuse de către medici, una dintre victimele accidentului, un copil în vârstă de 13 ani, a decedat.

UPDATE 1: Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în jurul orei 19.30, traficul rutier în zona accidentului de pe DN1 a fost reluat pe ambele sensuri.

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că un bărbat de 49 de ani din Aiud, L.I., în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga (spre Ciugudu de Jos) și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Octavia, condus în aceeași direcție de un bărbat de 39 de ani, N.C.I., din Cluj – Napoca, care se afla în depășirea unei coloane într-o zonă interzisă (linie continuă).

Băiatl care și-a pierdut viața era pasager pe locul din față în Skoda Octavia (mașina albă). Colegii lui,  trei minori, doi în vârstă de 12 ani și unul de 13 ani,  tot din Cluj, pasageri în autoturism au suferit leziuni corporale ușoare.

Accidentul s-a petrecut la ora 17.40, la km 422, în afara localității Unirea. Cercetările sunt continuate.

Momentul impactului a fost filmat live, cu o cameră video, de un participnat la trafic care se afla în spatele mașinii VW implicată în accident.

UPDATE 3: Copiii sunt fotbaliști la CS Luceafărul Cluj-Napoca. Băiatul care și-a pierdut viața se numea Kaya Osman și avea 13 ani, fiind elev al Școlii ”Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca. Juca pe postul de mijlocaș la Luceafărul Cluj, echipă cu care a câștigat chiar azi finala zonală juniori D de la Drobeta Turnu Severin, potrivit someseanul.ro.

Vedeți și FOTO: Copilul de 13 ani, care a murit în accidentul de la Inoc, era fotbalist și se întorcea cu antrenorul și alți trei colegi de la o competiție sportivă. Mesaje de condoleanțe pe pagina clubului la care activa

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Românea informat, la ora 18.10, că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, traficul rutier pe DN1 (E81) Sebeș – Turda este momentan oprit pe ambele sensuri la km 421+600 de metri, în zona localității Decea (județul Alba). Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.40.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=4140]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea