Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO: A venit iarna! Peisaje de basm și drumuri acoperite de zăpadă pe Dealul Mare, spre Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

A venit iarna! A început să ningă și la munte, iar peisajele sunt de poveste pe Dealul Mare, spre Câmpeni. Drumul este acoperit de zăpadă, iar traficul se desfășoară în condiții de iarnă.

Zăpada căzută în ultimele 24 de ore a făcut ca pe drumurile din Alba se se circule, sâmbătă, în condiţii de iarnă. Pe Dealul Mare, spre Câmpeni, drumul este acoperit cu zăpadă și doar un utilaj de deszăpezit poate fi observat la datorie.

 

Județul Alba se află sub cod galben de ninsori până duminică seara. În intervalul 14 decembrie, ora 23:00 – 16 decembrie, ora 18:00, în Banat, cea mai mare parte a Crişanei, vestul şi sudul Transilvaniei, vestul şi nordul Olteniei, jumătatea de nord a Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, Occidentali şi de Curbură va fi Cod galben de precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat consistent de zăpadă.

https://www.youtube.com/watch?v=AfU36fH_Ooc&feature=youtu.be

Local, se vor cumula 25 – 30 l/mp şi, izolat, 40 – 50 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de peste 60 km/h, dar şi în regiunile sudice şi sud-vestice, unde va atinge în general de 45 – 50 km/h.

Deocamdată nu au fost semnalate probleme de trafic pe drumurile judeţene.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea