FOTO, VIDEO| A venit iarna! Ninge la Șpălnaca, iar zăpada a îmbrăcat satul în alb

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

A început să ningă în judeţul Alba, în satul Șpălnaca, comuna Hopârta, iar stratul de zăpadă a început să acopere toată suflarea. Ninge și în Sibiu și Cluj, încă de la primele ore ale dimineții.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Iarna își intră în drepturi la sfârșitul lunii noiembrie. Primii fulgi de zăpadă și-au făcut deja apariția și în Alba, iar zăpada mult așteptată a început să se aștearnă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit ANM,  județele Alba, Sălaj, Cluj,  Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Argeș și Dâmbovița se află sub atenționare cod galben de ninsori și vânt puternic până la ora 14.00. În aceste zone se vor semnala ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului în zona montană.

În cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă și în rima parte a zilei de sâmbătă în sudul și sud-vestul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419