Rămâi conectat

Sport

FOTO: Victorie extraordinară în Cupa României, CSU Alba Iulia-ICIM Arad 77-72

Tudor Stan

Publicat

în

CSU Alba Iulia-ICIM Arad Cupa Romaniei 6În primul meci oficial din 2014, CSU Alba Iulia a întâlnit formaţia campioană a României, ICIM Arad în prima manşă a sferturilor Cupei României. Deşi a avut absenţe importante în lot, Miroslav Popov a pregătit o echipă care nu numai că a făcut faţă Aradului, ci care a adus la Alba Iulia a doua victorie din istorie în duelurile directe.

Fără două jucătoare importante Breanna Salley şi Tiffany Brown rămase în America din cauza ninsorilor abundente, CSU Alba Iulia s-a prezentat extrem de bine în faţa liderului campionatului, ICIM Arad, formaţia care a trecut de trupa din Cetatea Marii Uniri de două ori în acest sezon în intâlnirile directe. Echipa condusă de Miroslav Popov a început meciul foarte bine şi după primul sfert albaiuliencele conduceau cu 20-14. Şi în cel de-al doilea sfert albaiuliencele au avut o evoluţie strălucită, scorul de pe tabelă la pauză fiind de 45 la 35 pentru CSU Alba Iulia. După pauză ICIM Arad a turat motoarele la maxim şi a reuşit să reducă din avantaj, iar după cel de-al treilea sfert scorul era 56-51 pentru trupa lui Miroslav Popov. În ultima parte CSU Alba Iulia a dat dovadă de maturitate, dorinţă de revanşă şi devotament pentru suporteri, iar acest lucru a dus la o victorie mare obţinută pe teren propiru în faţa echipei ICIM Arad. Scorul final al partidei a fost de 77-72.

Au marcat: Chastity Reed – 21 de puncte, Sasa Cadjo – 17, AnneMarie Părău – 14, Chadijah Whittington – 10, Larisa Toma – 8, Alexandra Uiuiu 7.

[nggallery id=982]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea