Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Vezi cum s-au distrat de Halloween elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Singidava’’ Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

haloween cugir012Peste 250 de elevi care urmează cursurile primare şi gimnaziale la Şoala ,,Singidava’’Cugir au organzat, aseară, la Discoteca Wake- up, o petrecere de Halloween, cu multă distracţie dulciuri, răcoritoare şi decoraţiuni specifice sărbătorii.

Îmbrăcaţi în costume reprezentând diferite personaje, purtând măşti care mai de care mai originale, copiii însoţiţi de învăţători şi de diriginţii de clase s-au lăsat antrenaţi mai bine de trei ore în ritmurile dansului şi ale muzicii de calitate oferită de gazde.

N-au lipsit de la petrecere prinţii, prinţesele, piraţii, spiriduşii, drăcuşorii, oferind astfel un spectacol complet al inventivităţii şi al farmecului copilăriei.

Picturile pe faţă au fost la loc de cinste, iar buna dispoziţie şi ,,hărmălaia’’ au fost la cote înalte.

Organizatorii i-au premiat pe cei mai reprezentativi purtători de costume şi măşti şi le-a oferit tuturor elevilor diplome de participant. (C.P.)

[nggallery id=2517]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea