Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE: Trafic îngreunat pe DN1, între Aiud și Turda, după ce un TIR s-a răsturnat pe șosea

Ziarul Unirea

Publicat

în

trafic ingreunat DN 04Traficul rutier pe DN1 este îngreunat între Aiud și Turda, pe ambele sensuri, din cauza unui accident rutier. Este vorba despre un TIR răsturnat în mijlocul drumului. Circulația rutieră în zonă este blocată de mai bine de o oră, iar coloanele de mașini se întind pe câțiva kilometri, începând din comuna Unirea (județul Alba) până în zona Moldovenești (județul Cluj), unde s-a produs accidentul.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 43 de ani din Sibiu, în timp ce conducea un autotren dinspre Turda spre Alba Iulia, a derapat,  a pătruns pe acostament, a revenit și s-a oprit transversal pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de mers.  În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează luni dimineața că în judeţul Cluj traficul rutier este întrerupt pe DN1 (E60) Turda – Aiud, la kilometrul 433+400 de metri, la limita cu judeţul Alba, în zona Moldoveneşti, din cauza unui autotren răsturnat. Ansamblul de vehicule a derapat pe carosabilul umed.

Până la reluarea circulaţiei, pot fi folosite rutele ocolitoare (în ambele sensuri):

-DJ107F Unirea – Lunca Mureşului – DN15 Luncani – Luna – A3 – intersecţie cu DN1;

-DJ107F Unirea – Lunca Mureşului – DN15 Luncani – Luna – Câmpia Turzii – Turda.

UPDATE: Potrivit INFOTRAFIC,  începând cu ora 12:40, în judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN1 (E60) Turda – Aiud, la kilometrul 433+400 de metri, la limita cu judeţul Alba, în zona Moldoveneşti.

V.N. ; C.M

[nggallery id=1923]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Răzvan Stănilă este elev în clasa a VI-a, la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La sfârșitul lunii martie, tânărul învățăcel a participat la Olimpiada Micilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea