Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul s-a predat poliției după trei ore de la producerea incidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul a fugit și este căutat de polițiști

Un incident deosebit de grav s-a produs, miercuri în jurul prânzului, în municipiul Sebeș unde un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. În timp ce victima zăcea prăbușită la pământ, atacatorul a fugit iar acum este căutat de polițiști.

Persoanele care au asistat la incident au alertat autoritățile. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și unul de la poliție.

Din primele informații de la locul incidentului rezultă că bărbatul a fost lovit cu un obiect ascuțit chiar în zona inimii iar starea lui este foarte gravă.

Se pare că atacul a survenit după un conflict spontan izbucnit între victimă și agresor, în timp ce se aflau pe o terasă de pe str. Dorin Pavel.

UPDATE: În urma rănilor suferite, bărbatul a decedat.  ”La Sebes, in urma unui conflict spontan ce a avut loc pe terasa unui local public, un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat de un altul de 37 de ani. Autorul a fugit de la locul incidentului si este cautat de politisti”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE: Autorul omorului s-a predat la poliţie şi urmează să fie audiat de procurori. Victima acestuia era recent eliberat din închisoare şi căsătorit de doar 10 zile.

[nggallery id=5624]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea