Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier pe DN1, la Sebeș: O persoană, rănită după un CARAMBOL între trei autoturisme. Traficul a fost reluat

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE| ACCIDENT rutier pe DN1, la Sebeș: O persoană, rănită după un CARAMBOL între trei autoturisme. Traficul a fost reluat

Un accident rutier a avut loc vineri, 5 august, în jurul orei 19.45, pe DN1, în județul Alba, în zona municipiului Sebeș.

Traficul este blocat pe DN 1, la km 359, în Sebes, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din primele informații o persoană este rănită ușor.

UPDATE 2: La data de 5 august 2022, în jurul orei 19,00, pe DN1, km 359, un tânăr de 25 de ani, din comuna Roșia de Secas, in timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu alte doua autovehicule, unul condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Sasciori și celălat de către un bărbat, de 35 de ani, din comuna Dostat.

În urma accidentului conducătorul celui de-al treilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Traficul pe DN 1 a fost reluat

Secția de pompieri Sebeș a fost solicitată să intervină pentru acordarea primului ajutor medical, deconectare borne și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN1, pe raza localității Răhau.

Este vorba despre un accident rutier produs între 3 autoturisme.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării toate persoanele implicate în accident erau ieșite din autoturisme, conștiente.

Din accident a rezultat o victimă(șoferul unuia dintre autoturisme), de sex masculin, aprox. 35ani, care a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral și escoriații la nivelul membrelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea