Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE Accident rutier pe DN 7, la Șibot: Două mașini implicate, cinci persoane rănite. O victimă, preluată de un elicopter SMURD

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident01Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 15.00, pe DN 7, în zona Șibot.

Potrivit IPJ Alba, în urma coliziunii dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite. Una dintre victime, care s-a aflat în stare mai gravă, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată, potrivit ISU Alba, la Spitalul din Târgu Mureș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 15.00, în judeţul Alba, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 7, la kilometrul 350, în zona Şibot, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Traficul a fost reluat la ora 17.00.

UPDATE 1: Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism, marca BMW, care circula în direcția Alba Iulia – Orăștie, ar fi accident01pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford, care circula din sens opus.

Cele mai multe persoane rănite, trei, se aflau în Ford – autoturism înmatriculat în Timiș. Alte două victime se aflau în BMW – autoturism înmatriculat în Bacău.

Pentru scoaterea victimelor din mașini a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, conducătorul autoturismului BMW, în vârstă de 53 de ani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers după ce ar fi adormit la volan. În urma accidentului, două persoane aflate în Ford ar fi suferit răni grave.

Impactul s-a produs în apropierea barierei de trecere la nivel cu calea ferată.

UPDATE 3: ”La data de 16.07.2015, în jurul orei 14,32, pe DN 7, la kilometrul 350, în afara localității Șibot, O.C.G., de 53 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de R.I., de 66 de ani, din municipiul Timișoara. În urma accidentului, conductorul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale grave, iar şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 52 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

(Foto elicopter – Andrei Iancu Facebook)

[nggallery id=762]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea