Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ UPDATE| Accident rutier la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş: Motociclist lovit de un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident motocicleta004Conducătorul unei motociclete a fost rănit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier produs la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona „Trei Poduri”.

Potrivit IPJ Alba, conducătorul motocicletei este cetăţean polonez. Acesta a fost acroşat de un autoturism VW Golf, înmatriculat în Alba.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că cele două autovehicule se deplasau pe același sens (Alba Iulia – Sebeș). Conducătorul autoturismului, P.S.S., în vârstă de 37 de ani, din Alba Iulia, a vrut să efectueze un viraj la stânga și a acroșat motocicleta, care intrase în depășire. În urma impactului motociclistul, W.T.S., în vârstă de 37 de ani, din Polonia, a suferit traumatisme ușoare și a fost transportat la Spitalul Județean Alba pentru investigații medicale de specialitate. Acesta era conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=566]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea