Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE| Accident mortal la ieșire din Teiuș spre Alba Iulia – Un biciclist și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat a decedat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 0.45, într-un accident produs pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Alba Iulia.

accident mortal la Teius04Din primele informații, victima, care se deplasa pe drum, pe lângă bicicletă, a fost lovită de o autoutilitară.

Potrivit IPJ Alba, pe timpul cercetării evenimentului rutier un sens de mers a fost blocat, iar traficul s-a desfășurat, alternativ, pe cealaltă bandă.

UPDATE: Potrivit polițiștilor bicicleta era nesemnalizată, astfel că șoferul autoutilitarei (marca Mercedes, înmatriculată în Alba), nu a putut evita accidentul. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță iar personalul medical a încercat, fără succes, să resusciteze victima iar în final a fost declarat decesul.

UPDATE 2: ”În noaptea de 15/16.09.2015, pe DN 1, la kilometrul 393, în afara orașului Teiuș, S.N., de 68 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care locuia fără forme legale în judeţul Alba, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, pe lângă bicicletă, în direcţia Teiuș – Alba Iulia, a fost surprins și accidentat de o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, S.N. a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=1002]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea