Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| UPDATE: Accident MORTAL pe DJ 107, în apropiere de Șona, între un autoturism și un camion. Victima a DECEDAT la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| UPDATE: Accident MORTAL pe DJ 107, în apropiere de Șona, între un autoturism și un camion. Victima a DECEDAT la spital din cauza rănilor

Un accident grav a avut loc în această seară, la ora 19.15, între un autocamion și un autoturism, în apropiere de localitatea Șona.

Garda de Intervenție Blaj a intervenit pentru descarcerarea și asigurarea măsurilor PSI, la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism, pe DJ107 între localitățile Șona și Lunca Târnavei.

În urma accidentului produs, un pasager a fost rănit grav, necesitându-se intervenția ISU pentru descarcerarea victimei.

Victima a fost descarcerată în cele din urmă, aceasta prezentând fracturi deschise la ambele picioare fiind transportată de urgență la UPU Alba.

La fața locului s-a intervenit cu următoarele forțe: 1 ASAS, 1 SMURD B2 si 1 SMURD tip C.

UPDATE: Surse apropiate familiei, au declarat pentru ziarulunirea.ro, că victima accidentului produs aseară, în apropierea localității Șona, a decedat la spital, din cauza rănilor suferite în timpul incidentului.

UPDATE IPJ:

La data de 14 decembrie 2019, în jurul orei 18,00, un bărbat de 35 de ani, din comuna Cergău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în afara localității Lunca Târnavei, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital unde, în jurul orei 22,30, a decedat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21 martie: Activități cultural-artistice și educative în Parcul de aventură Dynamis de Ziua Internațională a Pădurilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

21 martie: Activități cultural-artistice și educative în Parcul de aventură Dynamis de Ziua Internațională a Pădurilor Centrul de Cultură „Augustin Bena” și Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia organizează mai multe activități cultural-artistice, educative, recitaluri și ateliere la redeschiderea Parcului de aventură Dynamis chiar de Ziua Internațională a Padurilor. Ziua de 21 martie vine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea