Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Un tânăr șofer din județul Alba a murit într-un accident în Spania, dupa ce a intrat într-un camion cu duba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 23 de ani din județul Alba, șofer pe o dubă, a murit vineri seara într-un grav accident de circulație ce a avut loc pe o șosea din Spania. Acesta a fost resuscitat în zadar.

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:00, pe N636, în Ţara Bascilor, în dreptul localităţii Elorrio. O dubă condusă de un tânăr de 23 de ani din județul Alba a intrat în coliziune frontală cu un camion, apoi s-a răsturnat, şoferul rămânând încarcerat.

După 30 de minute de încercări zadarnice de a fi resuscitat, românul a fost declarat decedat de medicii veniţi la locul accidentului, scrie Diario Vasco.

Şoferul român se numeşte Vasilică, era din judeţul Alba şi lucra de câţiva ani în Europa. Prietenii îl strigau Jean şi reţeaua de socializare Facebook e plină de mesaje de condoleanţe.

În următoarele zile trupul neînsuflețit va fi repatriat din Spania pentru a fi înmormântat acasă. Familiei și cunoscuților nu le vine să creadă că Vasy nu mai este printre ei.

sursa: observator.tv

sursa foto: facebook.com/Info Trafic 24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, ȘEF DE PROMOȚIE la Academia din Brașov, specialitatea Meteorolog aeronautic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, ȘEF DE PROMOȚIE la Academia din Brașov, specialitatea Meteorolog aeronautic Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, Promoția 2021, a fost admisă prima în urmă cu trei ani la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, specialitatea militară Meteorolog aeronautic. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea