Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Un tânăr din Alba, pe locul 3 în lume la un concurs de măiestrie a barmanilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

barmanCugireanul Marian Antoniu a realizat recent un rezultat de invidiat, care l-a făcut cunoscut în întreaga lume. În cadrul unui concurs internațional de măestrie a barmanilor (Show Bartending) desfășurat în Austria, conjudețeanul nostru a obținut locul 3.

La eveniment au luat parte barmani din mai multe țări ale lumii, precum: Rusia, Marea Britanie, Italia, Olanda, Japonia, Croația, Cehia ș.a. ,,A fost o competiție extrem de dificilă, însă orele de antrenament și determinarea m-au ajutat să ajung pe podium. Acum mă pregătesc pentru următoarea competiție care va avea loc la Londra pe data de 31 ianuarie”, ne-a declarat maestrul.

Marian Antoniu are 29 de ani, a absolvit Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir, iar în urmă cu 6 ani a absolvit un curs de formare pentru barmani profesioniști din București, după care a lucrat în cluburi și cafenele din Timișoara, Cluj și în capitală. În 2012 a plecat în Germania pentru a-ș desăvârși pregătirea în acest domeniu unde l-a întâlnit pe multiplul campion al Germaniei, care l-a ajutat să se perfecționeze.

În 2014 și-a pus în joc abilitățile și talentul reușind să câștige titlul de ,,Best Newcomer” în Show bartending, iar un an mai târziu a devenit campion al Germaniei în bartending. ,,Sunt foarte bucuros și mândru să reprezint România și orașul meu natal peste hotare. Sper să o fac cu cât mai mult success și să arăt lumii că România este o țară deosebită și că are oameni talentați!” a afirmat Marian Antoniu. (C. P.)

[nggallery id=1548]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea