Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Un tânăr din Alba Iulia și-a pierdut viața în accidentul de elicopter din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răzvan Moldovan (28 de ani) din Alba Iulia, pilot la Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii, este unul dintre militarii care și-a pierdut viața în urma accidentului de elicopter petrecut în această dimineață în județul Sibiu.

Tânărul a absolvit Colegiul Militar “Mihai Viteazul” din municipiu, mai are un frate mai mic, iar familia sa locuiește într-un apartament situat pe strada Cloșca din Alba Iulia. Răzvan s-a căsătorit în această vară. Cei care l-au cunoscut spun că era un tânăr model, bucurandu-se de respectul si aprecierea vecinilor, prietenilor, fostilor profesori si al tuturor colegilor pe care i-a avut de-a lungul carierei.

În momentul accidentului, locotenetul Răzvan Moldovan, împreună cu alţi 9 colegi, un pilot, doi mecanici, un inginer, cinci militari, se aflau în misiune pentru a  participa la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Ministerul Apărării a emis un comunicat de presă potrivit căruia accidentul a avut loc în jurul orei 10:40. accident_elicopter”Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu. Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu. Pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, la faţa locului s-a deplasat ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, însoţit de o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene”, se arată în comunicatul MApN.

sursa foto1: adevarul.ro/locale/alba-iulia

sursa foto: turnusfatului.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea