FOTO: Un ȘARPE a dat iama în roșiile de la Kaufland Sfântu Gheorghe. Cum a ajuns reptila din Turcia tocmai în Covasna

Paul Voicu - Primar 2020

„Client” surpriză la un supermarket Kaufland din Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Un șarpe de dimensiuni considerabile a fost fotografiat de cumpărătorii care se aflau în magazin, acesta fiind surprins în zona de legume-fructe, mai exact pe cutiile de roșii. Reprezentanții magazinului au declarat că vietatea a venit cu un transport de smochine din Turcia.

ELIT

Clienţii supermarketului Kaufland din Sfântu Gheorghe au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au vrut să cumpere roşii: printre cutii, se plimba un şarpe. Cumpărătorii au alertat de urgenţă personalul hipermarketului, iar reprezentanţii Kaufland au au explicat cum a fost posibilă apariţia şarpelui în magazin.

Situaţia din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată. Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona şi am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin. În urma primelor verificări, am aflat că şarpele ieşise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia.

Mihail David - 2020

La raion, legumele şi fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor. Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele şi am contactat furnizorul pentru explicaţii. În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure. Am demarat un control amănunţit pe întregul lanţ furnizor – magazin.

Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat aşa ceva”, au transmis reprezentanţii Kaufland.

sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...