Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un moț din Germania sare în ajutorul semenilor săi din Apuseni, loviți de inundații: Campanie de strângere de ajutoare pentru oamenii greu încercați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adrian Medrea, un abrudean pentru care Țara Moților a rămas în suflet și după ce s-a stabilit cu familia în Germania, nu a rămas impasibil la drama moților săi, greu încercați de inundațiile devastatoare de joi și vineri. Acesta a inițiat o campanie de strângere de ajutoare, care să ajute și să mai aline suferința oamenilor care trec prin momente cumplite după ce furia apelor le-a răpit multora tot ce aveau.

Adrian ne-a povestit că lumea a reacționat rapid, în Germania postarea sa fiind distribuită masiv și ajungând peste tot. Lucrurile care se vor aduna vor fi trimise în țară vineri seara sau cel târziu sâmbătă dimineața. Tot Adrian ne-a spus că mâine o să se audă cu autoritățile locale din Abrud pentru a deschide și un cont bancar pentru cei care nu pot trimite pachete dar vor să ajute.

„Această postare este una mai delicată pentru mine, deoarece este despre dorința de a dărui și de a ajuta pe cei aflați în mare suferință în aceste momente, din cauza intemperiilor și inundațiilor naturale ce s-au abătut asupra localităților din zona Munților Apuseni, unde eu am locuit și trăit aproape 20 de ani, înainte de a veni impreuna cu familia în Germania. Este vorba despre localitatile din judetul Alba respectiv Abrud orașul meu de suflet, Roșia Montană, Campeni și localitățile limitrofe lor, unde ieri din păcate a avut loc, cred, cele mai mari inundații și alunecări de teren care au avut loc vreodată in acele localități.

După ce am citit si văzut știrile și am văzut filmulețele cu ceea ce s-a întâmplat ieri , m-am hotărât să demarez împreună cu cei care doresc sa se alăture acestui demers, o strângere de ajutoare, constând în hăinuțe pentru copii, îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerii de pat, produse de igienă sau curățenie și alimente neperisabile sau alte lucruri utile, care ar mângâia și ar mai alina oarecum suferința celor ce au trecut și trec prin momente neplăcute și nedorite , datorita acestor calamități care s-au abătut asupra lor.

Locația unde se vor depozita și aduce toate alimentele și toate lucrurile , va fi la biroul meu din Möglingen 71696, Daimlerstr.18/2 ,unde vom avea la dispoziție 2 camere unde putem să depozităm toate donațiile.

O sa va rog ca ambalajul sa fie etichetat și să scrieți pe cutie sau sacul respectiv ce conține.Exemplu : Îmbrăcăminte copil cu vârsta de pana la 1 an sau 2 sau …sau încălțăminte copil pana la vârsta de…sau alimente , sau produse curățenie etc.Pentru cei care doriți puteți sa va scrieți numele si un nr de telefon nu pentru a va lauda ci pentru ca cei care vor primi pachetul dvs . să vă poată mulțumi personal.

Campania începe de mâine dimineață(duminică)și va dura pana miercuri săptămâna viitoare (21 iulie 2021) ca sa putem sa le trimitem cât mai repede în țară la cei ce au mare nevoie de aceste lucruri.Vom avea în permanenta în mod special pe cineva la birou pentru preluarea pachetelor donate de catre dvs.

O sa rog pe cei care au firme de transport și se afla pe grupul nostru Romania în Ludwigsburg  să se alăture demersului nostru și sa ne ajute cu transportul.Va mulțumesc din suflet și sunt convins că bunătatea și solidaritatea dvs. o să fie răsplătită și recunoscută.Doamne ajută pe cei din Munții noștri Apuseni! Whatsapp donații 0151 67109160.

Ca și update la postarea de aseară cu donațiile constând în haine ,încălțăminte și alte lucruri utile pentru sinistrații din Apuseni , pot sa vă spun că sunt foarte bucuros de avalanșa de mesaje pozitive primite de la cei care doresc să se alăture acestei campanii. Astfel, începând de azi dimineața am intrat de „gardă” la birou ca să preiau pachetele donate de către foarte mulți români cu inima mare.O să atașez și o poza cu ce am strâns azi și pot sa va spun ca o să mai fiu azi la birou până la ora 19:00″, a fost postarea prin care Adrian i-a indemnat pe românii din Germania să-și ajute semenii din Apuseni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea