Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ,,Un mărțișor pentru mama”- spectacol susținut la Casa de Cultură din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În organizarea Casei Orășenești de Cultură din Cugir, Vineri, 4 martie, a avut loc sub genericul ,,Un mărțișor pentru mama” un atractiv spectacol artistic dedicat mamei.

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

spectacol Cugir012În debutul evenimentului au urcat pe scen Casei de Cultură, sportivii profesorului Sergiu Prodan de la Clubul ,,ProDance 2007” Cugir, cele 10 perechi etalându-și măestria prin vals, tango și step. Sala s-a însuflețit la apariția actorilor Cercului de Teatru de Amatori al Casei de Cultură pregătiți de actrița și regizoarea Maria Dodoc, care au prezent nu mai puțin de 4 piese pregătite special pentru acest eveniment: „O căsătorie periculoasă”, ,,Monolog” „O doamnă abracadabrantă” din piesa Începem a dramaturgului I.L.Caragiale, „Mărioară,Mărioară” și „Don Juan”.

Citește și: mesaje de 8 martie

O ținută artistică specială au dovedit-o și de această dată, Cercul de canto, pian și chitară al Casei de Cultură Cugir condus profesoara Corina Băcăințan, precum și Grupul „Aprentis” aflat de mulți ani sub îndrumarea ingineului Călin Furdui. În timpul și la finalul spectacolului, mai tinerii actori ai Cercului de Teatru au înmânat doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment, ghiocei culeși de către aceștia din padurile Cugirului. Au onorat manifesarea, viceprimarul orașului prof. Horia Rotche, prof. Rodica Florea – directorul Casei de Cultură și ing. Aurel Voicu – președintele Asociației PRO Cugir. (C.P.)

[nggallery id=1719]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea