Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Un grup de voluntari germani a creat un loc de joacă pentru copii, în comuna Întregalde: Cei mici îl vor inaugura

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grup de voluntari germani a creat un loc de joacă pentru copii, în comuna Întregalde: Cei mici îl vor inaugura

Comuna Întregalde se pregătește să-și deschidă porțile către o nouă oază a distracției pentru cei mici și nu numai.

Primarul Moga Victoria a anunțat pe Facebook că momentul mult așteptat al inaugurării oficiale a locului de joacă va avea loc în aceeași zi, la ora 16:30. Asociația Școala Trimitoare, împreună cu o echipă de voluntari din Germania și susținători entuziaști, această inițiativă a devenit realitate, iar comunitatea este pregătită să sărbătorească începutul unei noi etape în dezvoltarea localității.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Voluntarii implicați în proiect, precum Julius, Elena, Frida, Paula, Jonas, Kilian, Felix, Jonathan, David, Paul, Johannes, Tini, Nicu Florea, Vasile, Dana și bucătarul Florin Constantenec, au dedicat timp și efort pentru a face ca acest loc de joacă să fie unul sigur, atrăgător și adaptat nevoilor copiilor din Întregalde.

Acești oameni remarcabili au muncit împreună cu multă dragoste și devotament, transformând visul în realitate.

Edilul comunei a relatat, pentru ziarulunirea.ro, că acest parc va fi inaugurat chiar de copiii din comună, cei mici aducând o panglică micuță, pe care o vor tăia.

De-a lungul perioadei de construcție, zilele frumoase și pline de emoție au fost marcate de eforturile depuse pentru a crea un spațiu în care copiii să se poată juca în siguranță și să se bucure de momente de veselie și voie bună. Muncitorii și voluntarii au colaborat strâns, punând bazele unor structuri solide și asigurând un design atractiv și colorat pentru locul de joacă.

Primarul Moga Victoria a exprimat recunoștința și admirația față de toți cei implicați în acest proiect prin intermediul postării de pe Facebook, subliniind că acest loc de joacă este rezultatul eforturilor comune ale întregii comunități. Dorința de a oferi copiilor un mediu sigur și plin de distracție a fost principalul motor al acestei inițiative, iar acum visul devine realitate.

Inaugurarea oficială a locului de joacă este așteptată cu nerăbdare de către locuitorii din Întregalde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea