Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Un elev care și-a înjughiat profesoara în gât și-a anunțat intenția pe grupul de whatsapp al clasei: ”Ar merita să o omor”?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un elev care și-a înjughiat profesoara în gât și-a anunțat intenția pe grupul de whatsapp al clasei: ”Ar merita să o omor”?

O profesoară de la o școală din Sectorul 4 din București a fost tăiată în zona gâtului cu un cuțin de un elev de clasa a X-a. În spațiul public a început să circule o imagine cu o discuție de pe grupul de Whatsapp al clasei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit discuției din imagine, elevii erau nemulțumiți de faptul că profesoara a anunțat că le va da un test și intenționau să absenteze de la oră. Un elev întreabă: „Ar merita să o omor?”. Singurul răspuns care se poate vedea în imagine este cel al altui elev: „Băi cum adică mă?”

Elevul învață în clasa a X-a și are 16 ani, iar conform unor informații pe surse el nu e cunoscut ca un copil problemă. Acesta și-a rănit profesoara cu un cuțit, în zona gâtului, la începutul orei de Japoneză.

Atacul a fost fulgerător. Imediat după începerea orei de japoneză, elevul de 16 ani s-a năpustit din senin cu un cuţit asupra profesoarei, potrivit Observator News.

Elev: I-a pus cuţitul la gât. Dânsa s-a mişcat cumva brusc, s-a rănit.

Tatăl unui elev: El a rămas în clasă în continuare.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii de la Secția 14 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate. Elevul se află în custodia polițiștilor. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Atacul, la un colegiu de top
Atacul a avut loc la un colegiu de top din Capitală, unde cea mai mică medie de admitere a fost 9,23 – Colegiul Naţional Ion Creangă. Dascălul debutant, cu doar doi ani de experienţă în învăţământ, a ajuns de urgenţă la spital. Din fericire, rănile nu îi pun viaţa în pericol.

Potrivit unor surse, în faţa anchetatorilor, elevul a făcut mărturisiri cutremurătoare. A spus că a simţit nevoia inexplicabilă să omoare. Poliţiştii au cerut imediat o expertiză psihiatrică. Apropiaţii spun că tânărul era pasionat de animaţii japoneze extrem de violente, care ar fi putut duce la porniri agresive.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea