Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Un depozit de furaje din comuna Săliștea, județul Alba, a ars în totalitate. Pagubele sunt evaluare la 100.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un depozit de furaje din comuna Săliștea, județul Alba, în care erau adăpostiți 70 de baloți de fân și 70 de baloți de lucernă, a ars în totalitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pagubele fiind evaluate la circa 100.000 de lei.

incendiu-depozit-comuna-salistea08Pompierii din Sebeș, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Săliștea, au intervenit aproximativ trei ore în satul Săliștea-Deal pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje de circa 600 de metri pătrați. Acesta a ars, însă, în totalitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Alina Marescu, a spus că în urma incendiului au ars 70 de baloți de fân și 70 de baloți de lucernă, pagubele fiind evaluare la circa 100.000 de lei.

Depozitul era format din stâlpi de lemn și acoperiș cu șindrilă bituminoasă.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, la fața locului venind și o ambulanță SMURD. Nimeni nu a fost rănit.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite.

[nggallery id=2867]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea