FOTO: Un consilier local din Aiud îi cere demisia șefului SPAPL – ”A aprobat ilegal vânzarea în piață a florilor cumpărate și întreținute din bani publici”

Consilierul local independent din Aiud, Ionela Danciu, îî cere public demisia directorului Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Aiud (SPAPL), Ștefan Rodeanu. Ea îl acuză pe angajatul primăriei că a creat un prejudiciu după ce a aprobat ilegal vânzarea de flori cumpărate și întreținute din bani publici, în piața din municipiu.

”DEMISIA domnule director al Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Aiud ( SPAPL), Stefan Rodeanu, impreuna cu cei vinovati , pentru ca acest serviciu pe care L-AM SALVAT DE LA DESFIINTARE, manageriat prost de dumneavoastra, aduce prejudiciu DIN BANII CETATENILOR! Ati aprobat ILEGAL vanzare de flori cumparate si intretinute DIN BANI PUBLICI!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ionela Danciu.

ELIT

În sprijinul celor afirmate, consilierul local a postat și poze cu răspunsurile pe care le-a primit după ce a sesizat neregulile la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din subordinea IPJ Alba și la ANAF.

Consilierul local a declarat pentru ziarulunirea.ro că a constatat neregulile în data de 10 iunie 2017, în prezența unor reprezentanți de la Poliția Economică și Poliția Locală a căror intervenție a solicitat-o telefonic.

”Am cumpărat o floare pe care nu am primit bon fiscal; am rugat vânzătoarea să-mi prezinte avizul de însoțire a mărfii și am constatat ca pe el nu este trecut niciun preț; pentru 3 mese ocupate în piață nu exista bon de încasare (închiriere)” – a enumerat Ionela Danciu câteva dintre problemele pe care le-a depistat, precizând că ”în timpul numărării produselor puse în vânzare au venit patru angajați ai SPAPL Aiud care au ajutat la ridicarea mărfii”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...