Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Un consilier local din Aiud îi cere demisia șefului SPAPL – ”A aprobat ilegal vânzarea în piață a florilor cumpărate și întreținute din bani publici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul local independent din Aiud, Ionela Danciu, îî cere public demisia directorului Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Aiud (SPAPL), Ștefan Rodeanu. Ea îl acuză pe angajatul primăriei că a creat un prejudiciu după ce a aprobat ilegal vânzarea de flori cumpărate și întreținute din bani publici, în piața din municipiu.

”DEMISIA domnule director al Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Aiud ( SPAPL), Stefan Rodeanu, impreuna cu cei vinovati , pentru ca acest serviciu pe care L-AM SALVAT DE LA DESFIINTARE, manageriat prost de dumneavoastra, aduce prejudiciu DIN BANII CETATENILOR! Ati aprobat ILEGAL vanzare de flori cumparate si intretinute DIN BANI PUBLICI!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ionela Danciu.

În sprijinul celor afirmate, consilierul local a postat și poze cu răspunsurile pe care le-a primit după ce a sesizat neregulile la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din subordinea IPJ Alba și la ANAF.

Consilierul local a declarat pentru ziarulunirea.ro că a constatat neregulile în data de 10 iunie 2017, în prezența unor reprezentanți de la Poliția Economică și Poliția Locală a căror intervenție a solicitat-o telefonic.

”Am cumpărat o floare pe care nu am primit bon fiscal; am rugat vânzătoarea să-mi prezinte avizul de însoțire a mărfii și am constatat ca pe el nu este trecut niciun preț; pentru 3 mese ocupate în piață nu exista bon de încasare (închiriere)” – a enumerat Ionela Danciu câteva dintre problemele pe care le-a depistat, precizând că ”în timpul numărării produselor puse în vânzare au venit patru angajați ai SPAPL Aiud care au ajutat la ridicarea mărfii”.

[nggallery id=4197]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea