Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Un cățeluș a fost abandonat cu orele de stăpânul său în soare, lângă un magazin din Alba. Femeie: „L-a lăsat sa moară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cățeluș a fost abandonat cu orele de stăpânul său în soare, lângă un magazin din Alba. Femeie: „L-a lăsat sa moară”

O femeie din Alba a decis să își îndrepte atenția către un cățel abandonat, victimă a cruzimii umane. Postarea sa pe rețelele de socializare a stârnit un val de indignare și tristețe în rândul comunității locale și online.

Imaginea cățelușului legat de un stâlp în plină vară, expus soarelui arzător, și-a făcut loc în inimile celor care au citit postarea sa. Cu un mesaj simplu și emoționant – „M-am dus să văd dacă s-a întors după el. E tot acolo.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

I-am luat hamul și lesa măcar să se poată mișca. Își așteaptă credincios stăpânul care l-a lăsat să moară în soare.” – femeia a adus în prim-plan drama acestui cățel nevinovat.

Într-un efort de a strânge informații despre cățeluș și stăpânul său, femeia nu s-a oprit la postare. Ea a fost în căutarea răspunsurilor și în comunitatea locală.

Menționând că animăluțul a fost găsit în apropierea unui magazin, a încercat să afle dacă cineva îl recunoaște sau are informații despre povestea lui.

Update: Într-un final, după mai bine de câteva ore de așteptat în soare, stăpâna care l-a abandonat a venit după el. Potrivit martorilor la eveniment, ar fi fost vorba despre o bătrânică cu probleme de sănătate, care l-a uitat legat de ușa magazinului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea