Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Un autocar în care se aflau 25 de pasageri s-a răsturnat într-o râpă, la Codlea. Opt victime rănite ușor, conștiente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți seara, un autocar cu 25 de pasageri s-a răsturnat la ieșirea din Codlea, județul Brașov. Potrivit primelor informații, opt persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Brașov, autocarul cu 25 de pasageri s-a răsturnat, marți seara, în jurul orei 22.00, la ieșirea din Codlea.

Din primele informații reiese că dintre cei 25 de pasageri sunt 8 victime, în urma accidentului care a avut loc pe raza localității Codlea, la ieșirea spre Făgăraș. Toate au suferit traumatisme ușoare și sunt conștiente. Trei dintre ele, cu traumatisme minore la nivelul mâinilor și picioarelor, vor fi transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Celorlalte 5 victime li s-a acordat asistența medicala necesară la fața locului și au refuzat transportul la spital. Carburantul a început să curgă pe șoșea, dar situația este sub control și nu există riscul de producerea a unei explozii, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Trei echipaje SMURD, două ambulanțe ambulanta SAJ, o autospecială cu apă și spumă și o autospecială de la Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Codlea sunt la fața locului.

Ceilalți pasageri din autocar vor fi transportati cu un microbuz al ISU la remiza de pompieri din Codlea, iar de aici vor fi preluati de un alt autocar.

Traficul pe DN 1 nu este afectat.

 Sursa: bunaziuafagaras.ro

Foto:  www.bzb.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea