Rămâi conectat

Sport

FOTO: „U” Cluj – Industria Galda 7-1 (4-0), într-o partidă de verificare | Corecție aspră în ultima repetiție înaintea startului returului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Colegele de serie „U” Cluj și Industria Galda au profitat de amânarea startului returului Ligii a 3-a și au susținut un meci de verificare încheiat cu scorul de 7-1 (4-0), în favoarea liderului din Seria a 5-a, favorită incontestabilă la promovarea în Liga a 2-a.

O corecție aspră primită de echipa condusă de Paul Ciucă, ce a suferit o înfrângere drastică, cel mai categoric insucces înregistrat de divizionara terță în această iarnă.

D. Goga (16) a deschis scorul, iar apoi Hațieganu și-a trecut în cont un hat-trick, marcând în minutele (25, 27, 39).

La reluare, căpitanul Haiduc a redus diferența (47), înscriind golul de onoare, dar tot studenții au punctat în trei rânduri prin Hordouan (78), Florescu (80) și Greu (82), în actul secund consemnându-se debuturile în tabăra Industriei a nou-veniților Apetri și M. Cristea.

Formațiile clasate pe podiumul Seriei a 5-a din eșalonul terț au mai jucat un amical în care „șepcile roșii” s-au impus cu 2-0 (0-0).

În prima rundă a returului, vineri, 9 martie, trupa lui Paul Ciucă va juca tot la Cluj, cu Sănătatea.

„U”: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene, Hațiegan; iar după pauză Albuț, Chiș, Telcean, Saroși, Ursu, Greu, Salcău, Potcoavă, Văsălie. Antrenor Adrian Falub.

Industria: Iancău – Olar, Haiduc, R. Trif, Boancă – Vonya – Frențiu, D. Sîrbu, Bedelean, Al. Costea – S. Mureșan; au mai intrat  Dup, R. Moga, Mattias,  Cioară, Baghiu, Apetri, M. Cristea; nu au evolualt din divrese motive D. Lupșan, Fl. Schiau, Angeru, A. Crăciun, D. Stoia, D. Popa, Puha. Antrenor Paul Ciucă.

*Paul Ciucă, a treia oară tătic, absent motivat în prima repriză

În 27 februarie, antrenorul Industriei, Paul Ciucă, a devenit pentru a treia oară tătic, soția sa aducând pe lume un băiețel, pe nume Eric Casian. Din acest motiv, principalul Galdei a absentat, motivat, de la prima repriză a jocului de la Cluj-Napoca, fiind prins cu ieșirea soției sale din spital, Ciucă ajungând la meci doar la startul reprizei secunde.

[nggallery id=5270]

Foto-text: Gligor UDREA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea