FOTO: “U” Cluj – Industria Galda 7-1 (4-0), într-o partidă de verificare | Corecție aspră în ultima repetiție înaintea startului returului

Colegele de serie “U” Cluj și Industria Galda au profitat de amânarea startului returului Ligii a 3-a și au susținut un meci de verificare încheiat cu scorul de 7-1 (4-0), în favoarea liderului din Seria a 5-a, favorită incontestabilă la promovarea în Liga a 2-a.

O corecție aspră primită de echipa condusă de Paul Ciucă, ce a suferit o înfrângere drastică, cel mai categoric insucces înregistrat de divizionara terță în această iarnă.

D. Goga (16) a deschis scorul, iar apoi Hațieganu și-a trecut în cont un hat-trick, marcând în minutele (25, 27, 39).

La reluare, căpitanul Haiduc a redus diferența (47), înscriind golul de onoare, dar tot studenții au punctat în trei rânduri prin Hordouan (78), Florescu (80) și Greu (82), în actul secund consemnându-se debuturile în tabăra Industriei a nou-veniților Apetri și M. Cristea.

Formațiile clasate pe podiumul Seriei a 5-a din eșalonul terț au mai jucat un amical în care “șepcile roșii” s-au impus cu 2-0 (0-0).

În prima rundă a returului, vineri, 9 martie, trupa lui Paul Ciucă va juca tot la Cluj, cu Sănătatea.

“U”: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene, Hațiegan; iar după pauză Albuț, Chiș, Telcean, Saroși, Ursu, Greu, Salcău, Potcoavă, Văsălie. Antrenor Adrian Falub.

Industria: Iancău – Olar, Haiduc, R. Trif, Boancă – Vonya – Frențiu, D. Sîrbu, Bedelean, Al. Costea – S. Mureșan; au mai intrat  Dup, R. Moga, Mattias,  Cioară, Baghiu, Apetri, M. Cristea; nu au evolualt din divrese motive D. Lupșan, Fl. Schiau, Angeru, A. Crăciun, D. Stoia, D. Popa, Puha. Antrenor Paul Ciucă.

*Paul Ciucă, a treia oară tătic, absent motivat în prima repriză

În 27 februarie, antrenorul Industriei, Paul Ciucă, a devenit pentru a treia oară tătic, soția sa aducând pe lume un băiețel, pe nume Eric Casian. Din acest motiv, principalul Galdei a absentat, motivat, de la prima repriză a jocului de la Cluj-Napoca, fiind prins cu ieșirea soției sale din spital, Ciucă ajungând la meci doar la startul reprizei secunde.

Foto-text: Gligor UDREA

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...