Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Turismul din Alba Iulia, promovat prin mijloace gastronomice. Ioan Buzgure şi-a demonstrat talentul culinar în oraşul Burgos din Spania

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Burgos Spania - Buzgure07Turismul din Alba Iulia este promovat prin mijloace gastronomice, în oraşul Burgos din Spania, oraşul nostru fiind reprezentat de Ioan Buzgure, bucătarul Hotelului Cetate, singurul din România participant la demonstraţie. Din pozele postate de fotograful Romulus Oprişcan, pe reţeaua socială Facebook ne putem da seama că bucătarul nostru a încercat să impresioneze cu o ruladă din pui, ciuperci şi cartofi ţărăneşti însoţită de garnitură formată din legume.

Cu sprijinul URBACT II la proiect participă oraşele Burgos, Fermo, Alba Iulia, Korydallos and L’Hospitalet din Spania, Italia, România şi Grecia. Bucătarul a participat din partea municipiului Alba Iulia.

URBACT II este un program pentru reţeaua de dezvoltare urbană de asistenţă structurală comunitară prin Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul obiectivului de cooperare teritorială europeană în toate statele membre, cu participarea Norvegiei şi a Elveţiei. Un program de schimb şi de învăţare pentru oraşele care contribuie la Iniţiativa Comisiei Europene „Regiunile pentru schimbarea economică”.

[nggallery id=1512]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea