Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: „Trasee iluzorii” – o extraordinară expoziţie realizată de pictorul Nicolae Ispas şi găzduită de Galeriile de Artă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O extraordinară expoziţie de pictură realizată de Nicolae Ispas este găzduită de Galeriile de Artă din Alba Iulia, iar iubitorii de cultură au ocazia să o viziteze timp de o lună, după cum ne-a informat artistul. Expoziţia denumită „Trasee iluzorii” însumează cele mai recente tablouri ale pictorului, fiind una deosebită care reuneşte un alt focar de creaţie al autorului.

„Este o expoziţie cu totul speciala, noi în general eram obişnuiţi cu un pictor care vroia sa detroneze toate metaforele, dar acum ne propune o descătuşare în minte a energiilor şi uzează de câteva simboluri, precum sfera, simbolul perfecţiunii, clepsidra adică timpul care curge, al energiilor care se declanşează, iar apoi se întorc către matrice. Surprizele ţin şi de vocaţia coloristică, ţin şi de sugestia semnificaţiei cu dublu impact, şi din punct de vedere intelectual, expoziţia este extraordinară”, a declarat Diana Câmpan, în deschiderea manifestării, şi crede că aceasta va fi o surpriză plăcută pentru albaiulieni şi vizitatori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Expoziţia însumează peste 25 de tablouri, iar astăzi la ora 17.30, la deschidere au fost prezente aproximativ 30 de persoane.

[nggallery id=226]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea