FOTO: Trafic infernal la intrarea în Alba Iulia dinspre Cluj. Lucrările la partea carosabilă au format cozi kilometrice pe ambele sensuri

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O serie de lucrări desfășurate în zona devierii de la Pârâul Iovului, de la intrarea în Alba Iulia dinspre Cluj-Napoca a provocat haos în trafic, chiar dacă suntem într-o zi de sâmbătă. Coloanele interminabile de mașini se întind pe ambele sensuri, până în apropiere de Oiejdea dar și pe șoseaua de centură.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Deși sunt semnalate echipaje de la poliția rutieră care dirijează circulația, faptul că doar o bandă mai este deschisă, din cauza lucrărilor, iar autovehiculele trebuie să aștepte semnalul agenților, a provocat formarea de cozi considerabile, atât spre localitatea Oiejdea, cât și pe șoseaua de centură a municipiului și strada Alexandru Ioan Cuza.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cel mai probabil, lucrările care se desfășoară la această oră sunt datorate incidentelor semnalate de participanții la trafic în zilele trecute și care s-au ales cu avarii la autoturismele personale, după ce au nimerit într-o groapă formată în zona devierii pentru lucrările de la autostrada A10 Sebeș-Turda.

Citește și FOTO, VIDEO| Știrea ta: Un nou pericol pentru șoferii care se deplasează pe DN1. O groapă apărută în zona Pârâul Iovului face “victime” printre mașini

sursa foto: facebook INFO TRAFIC jud. ALBA/waze.com

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

Ova 10 august 2019 at 16:04

Oare lucrarile nu se puteau face noaptea la lumina reflectoarelor ?

Comentariile sunt oprite