Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. TNL Zlatna, alături de familiile nevoiașe, în prag de Sărbători. Tudor Ponoran: Ne-am făcut nouă un cadou prin a dărui altora

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tineretul Național Liberal din Zlatna a fost, vineri, la familiile nevoiașe din oraș și împrejurimi, cărora le-a împărțit cadouri, constând în alimente și alte bunuri necesare înaintea Sărbătorilor de Iarnă.

Acțiunea a fost inițiată de consilierul județean Tudor Ponoran, iar liberalii din oraș au reușit să împartă într-o singură zi zeci de cadouri.

”Consideram că în pragul sărbătorilor și nu numai este bine pentru suflet sa fii un mic Moș Crăciun. Am ajuns la concluzia că ne putem face nouă un cadou prin a dărui cadouri altora. Personal îmi doresc să văd cât mai multă bunătate și fericire în jurul meu. Le dorim tuturor Sărbători fericite”, a spus Tudor Ponoran.

Tinerii liberali au ales să nu facă publice pozele cu persoanele nevoiașe cărora le-au adus o bucurie în suflet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile? Potenţialii beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovinelor de carne şi al bubalinelor pot depune cereri de solicitare până pe data de 21 martie 2024, informează Agenţia de Plăţi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea