Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Tinerii liberali au desfășurat noi acțiuni de ordin ecologic: plantare de pomi și lansări de lampioane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest weekend, tinerii liberali din județul Alba au desfășurat noi acțiuni de ordin ecologic, acțiuni care s-au bucurat de un real success, în pofida vremii deloc favorabile pentru desfășurarea unor astfel de activități. La respectivele acțiuni au participat nu doar membri ai TNL Alba, ci și lideri locali ai Partidului Național Liberal, precum și cetățeni din Alba Iulia și Sebeș, iar față de acești inimoși cetățeni organizatorii exprimă public sincere mulțumiri și felicitări.

Jpeg

Astfel, continuând o tradiție care durează de câțiva ani, TNL Alba Iulia a realizat vineri, 27 martie a.c., de la ora 16.00, prima dintre activitățile programate de TNL Alba pentru acest weekend. A fost vorba de o acțiune complexă de ecologizare, curățenie și plantare de pomi în zona parcului de joacă de lângă Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia. Scopul activității a fost de a transmite un mesaj cât se poate de clar, și anume faptul că toți locuitorii municipiului Alba Iulia sunt responsabili de modul în care arată orașul.

A doua zi, de la ora 20.30, la fântâna arteziană din parcul Cetate din Alba Iulia, s-a desfășurat o acțiune de marcare a Orei Pământului. A fost programată o acțiune stradală de popularizare a Orei Pământului, urmată de o lansarea circa 100 de lampioane. Același tip de eveniment l-au desfășurat tinerii liberali și în Sebeș la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, iar evenimentul, unul de desfășurat anual începând din 2008, este, de la an la an, tot mai important și are rolul de a-i conştientiza pe cetăţeni că este  important să consume cât mai puţină energie electrică, în condiţiile în care producerea acesteia este un proces care poluează mediul.

Acțiunile din acest weekend s-au înscris în seria evenimentelor de acest gen susținute de-a lungul timpului de TNL Alba, care a promovat și desfășurat în mod constant activități de ordin ecologic în diverse localități ale județului nostru. Mesajul principal pe care tinerii liberali l-au transmis de fiecare data a fost acela că prin asemenea acțiuni se poate ajunge la o înţelegere mai clară a ideii că trebuie să păstrăm Pământul cât mai sănătos pentru generaţiile viitoare.

Prof. Adrian SIMION.

Coordonator T-Comunică TNL Alba           

[nggallery id=217]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea