FOTO| Tineri blocați cu mașina în zăpadă în Munții Apuseni, salvați de jandarmii montani

În toate împrejurările datoria față de cetățeni este în prim plan! Deși, jandarmii sunt 24 de ore din 24 la datorie, pentru a asigura măsurile specifice în vederea stopării răspândirii epidemiei cu Covid19, aceștia fac eforturi să intervină și în sprijinul persoanelor care le solicită ajutorul, în altfel de dificultăți.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieseni a intervenit în această seară pentru a sprijini trei tineri care s-au aventurat în Munții Apuseni, fără să cunoască dificultatea traseului. Tinerii din localitatea Gârda de Sus, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, doreau să ajungă în Vârful Bihor, dar necunoașterea traseului le-a îngreunat acest lucru.

INFORMARE COVID-19

Nu au reușit sa ajungă la destinație din cauza zăpezii care depășea 80 de centimetri, chiar 1 metru în unele zone.

La aproximativ 2 kilometri depărtare de vârful Bihor, mașina s-a blocat in nămeți, de unde nu a mai putut fi scoasă, în ciuda eforturilor celor trei. Tinerii au solicitat sprijinul jandarmilor montani din Arieșeni, care au intervenit cu autovehiculul din dotare, dar și cu lopeți pentru a îndepărta zăpada, astfel încât mașina sa fie repusă pe drum.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...