Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: The Christmas Festival, la Alba Iulia. Spectacol de divertisment şi muzică populară, cu ocazia sărbătorilor de Iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

The Christmas Festival Alba Iulia09În perioada 20 – 21 decembrie 2014, la Alba Iulia s-a desfăşurat „The Christmas Festival”, un eveniment dedicat tinerilor, studenţilor şi nu numai, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Au fost 2 zile speciale cu spectacole de ţinută, susţinute de Skepsis, Ionuţ Ionescu, Bianca Racolţa, Antinia, Rabă de la Cluj, F.Charm, Ansamblul „60 PLUS”, Ansamblul Folcloric „Doina Mureşului”, Ansamblul folcloric „Alba Carolina”, soliştii Florin Covaciu, Simona Niculeasă, Ina Todoran şi Mirela Mănescu.

Evenimentul a fost prezentat de Dan Lungu şi Angela Chelaru.

De asemenea, în cadrul „Galei CCS” au fost premiaţi tinerii şi studenţii care activează şi susţin instituţia în activităţile ei.

The Christmas Festival Alba Iulia06„Acest festival are ca și priorități asigurarea  accesului tuturor tinerilor la un sistem de formare şi educaţie de calitate, formală cât şi non-formală, facilitarea accesului tinerilor la consum şi creaţie culturală de calitate, promovarea, susținerea și recompensarea performanței tinerilor talente artistice și din domeniul inovației tehnico-științifice, acordarea de sprijin pentru formare de manifestare culturală dedicate studenților, care să le reflecte preocupările și interesele.

De asemenea se urmăreşte  accesul tinerilor la educație, prevenirea marginalizării tinerei generații și atragerea tinerilor și studenților în activități cultural – artistice și de tineret”, a declarat Gheorghe Berghian, directorul Casei de Cultură a Studenţilor.

Partenerii acestui eveniment au fost Asociaţia Alba Carolina, Liga Studenţilor din „Universitatea 1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi mass – media locală.

[nggallery id=2845]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea