FOTO. Tăticului meu, la mulți ani! Spectacol și activități educative la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Dacă mămicile și-au îndeplinit cu succes misiunea de a reveni la perioada copilăriei și a retrăi alături de cei mici momente inedite, ieri 19 noiembrie 2019, a venit rândul tăticilor să fie alături de preșcolarii din grupa mare , ”Albinuțelor de la Grădinița cu pp Scufița Roșie”, Alba Iulia.

ELIT

Grupa mare ”Albinuțelor” a făcut o tradiţie din a sărbători Ziua Tatălui în fiecare an în preajma zilei de19 noiembrie. Obiceiul a continuat și în acest an, iar tăticii sosiţi la eveniment au avut ocazia să urmărească un spectacol pregătit de cei mai talentați copii și părinți din grădiniță.

Surprizele au continuat cu jocului educativ ”De-a școala” prin care preșcolarii au arătat ”tăticilor” cum pronunță corect unele sunete, cuvinte și au format propoziții (folosindu-se metoda fonetică, analitico-sintetică). Aceasta pentru că copiii pot să învețe aproape orice dacă sunt puși în situația să se joace, să încerce, să atingă, să audă, să vadă și să simtă informația.

Mihail David - 2020

Și pentru că se apropie 1 Decembrie 2019, copiii împreună cu tăticii lor au confecționat ”IIA” și ”CĂMAȘA” specifică portului popular românesc pentru marea sărbătoare. Tăticii veniți la grădiniță au precizat că li s-a părut interesant să retrăiască alături de copii momentele propriei copilării, dar a fost și un prilej de bucurie că au putut să participe alături de micuții lor la aceste activități.

Dacă pentru tătici a fost un prilej de a retrăi unele momente speciale, pentru copii fericirea a fost şi mai mare pentru că au putut desfășura o parte din activitățile lor zilnice de la grădiniță, altfel decât într-o zi obișnuită și anume alături de o ființă dragă, tata sau bunicul.

Tăticii au demonstrat că sunt la fel de implicați și responsabili atunci când vine vorba de viața și activitățile propriilor copii, la fel ca şi mămicile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...