Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Târgul Sfintei Marii” – Târg de animale şi produse tradiţionale, din cele mai vechi timpuri, la Câmpeni

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii din Apuseni şi-au putut face cumpărăturile direct de la producătorii agricoli prezenţi luni la „Târgul Sfintei Marii „de la Câmpeni. Animale, articole specifice, dulciuri, fum, mici şi bere la cel mai mare târg de ţară al moţilor.

Evenimentul se desfăşoară în fiecare an pe 28 august, din cele mai vechi vremuri. Aici îşi vând produsele tradiţionale şi ţărăneşti de sezon crescătorii de animale, producătorii agricoli şi meştesugarii din zona Apusenilor.

Moţii, dar si turistii care au poposit la târg au cumpărat produse din ceramică, pielărie, coşuleţe de nuiele, preparate din carne, lactate, produse apicole, vin, ţuică, precum şi obiecte meşteşugăreşti.

Târgul este organizat de Cooperativa Agricolă „Arieşul Apuseni”, cu sprijinul Primăriei Câmpeni.

[nggallery id=4491]

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea