Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Târgul de nunţi „Oraşul Mirilor” din Alba Mall şi-a deschis porţile. Află ultimele tendinţe în moda de ceremonie, pentru povestea vieţii tale

Alexandra Mates

Publicat

în

Targul de nunti Alba Malli05Târgul de nunţi “Oraşul Mirilor” din Alba Mall şi-a deschis vineri porţile. Cei care doresc să facă pasul spre căsătorie şi care îşi doresc, desigur, ca nunta lor să fie una de vis,  sunt aştepaţi în acest weekend la cel mai important eveniment de acest gen din judeţ. Cele mai originale idei, sfaturi şi produse dedicate pentru ca nunta să fie cu adevărat unică le vor găsi cu siguranţă aici.

Începând de astăzi şi până duminică, 9 martie, Alba Mall găzduieşte cel mai important Târg de Nunţi, aflat la cea de-a VI-a ediţie. Cele mai importante companii din domeniu sunt pregătite să ofere celor care fac cel mai important pas în viaţă, reţeta unui eveniment reuşit. Oferta completă a restaurantelor, meniuri şi trenduri actuale, orientate cu precădere spre evenimente speciale.

De la limuzină la trăsuri de epocă, de la gustări la cele mai rafinate preparate, de la dj până la trupe sofisticate, de la flori la decoraţiuni, lumini, sunet şi imagine şi peste toate, cele mai actuale creaţii, care vă vor ajuta să aveţi o apariţie tulburătoare la nunta voastră, vă aşteaptă pe cei interesaţi, timp de 3 zile, în incinta Alba Mall.

Toate ingredientele pentru o nuntă de vis, cele mai noi tendinţe în moda de ceremonie de la clasic la modern, cei mai buni specialişti hair style & makeup şi servicii de top la preţuri promoţionale, pe toată durata târgului.

Rezervaţi-vă cel puţin o zi în acest weekend pentru Târgul Oraşul Mirilor Alba Mall !

[nggallery id=1238]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea