Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Târg de Crăciun, organizat la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia: Elevii au strâns bani pentru ajutorarea unor elevi cu posibilități materiale reduse

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Târg de Crăciun, organizat la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia: Elevii au strâns bani pentru ajutorarea unor elevi cu posibilități materiale reduse

Într-o atmosferă specifică sărbătorii Nașterii Domnului, cu miros de brad și zvon de colinde, elevii și dascălii Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia au organizat marți, 20.12.2022, în curtea școlii, un minunat Târg de Crăciun.

Timp de o săptămână, elevii școlii, alături de dascăli și părinți au confecționat, cu multă dăruire, ornamente, podoabe de pom și decorațiuni de Crăciun în cadrul atelierelor de creație, precum și în orele de abilități practice sau de educație tehnologică. Decorațiunile create de elevi și dulciurile preparate alături de părinți au fost expuse în curtea școlii în cadrul târgului amenajat într-o atmosferă feerică de iarnă. Copiii, susținuți și încurajați de cadrele didactice, de părinți sau de bunici au vândut turtă dulce, fursecuri, ceai, ciocolată caldă și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă frigul de afară a fost destul de pătrunzător, atmosfera creată în jurul bradului și colindele interpretate de copii au reușit să încălzească sufletele celor prezenți.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2022. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Domnul director, prof. Gabriel Bucur, le-a mulțumit celor prezenți pentru participare și implicare și le-a transmis un gând de suflet, alături de tradiționalele urări. Alături de elevii și dascălii școlii au fost prezenți și Dumitru Fulea, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia și doamna profesor Elena Ignat, inspector școlar în cadrul ISJ Alba, care au transmis mesaje cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru ajutorarea unor elevi cu posibilități materiale reduse, dar și pentru realizarea unor activități extrașcolare realizate de către fiecare clasă din școală.

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru familie. FELICITARI și URARI pentru cei dragi

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de colindele interpretate de câțiva elevi ai școlii, de corul „Prietenia” al ciclului primar, coordonat de profesor învățământ primar, Dana Andro și de corul „Belcanto” al ciclului gimnazial, coordonat de domnul profesor Gabriel Bucur.

Elevii implicați în organizarea acestui eveniment au fost deosebit de entuziasmați de atmosfera creată în jurul bradului de Crăciun, deoarece au avut ocazia să lucreze în echipă alături de dascălii și de părinții lor, să-și vândă produsele, să învețe arta negocierii, să-și gestioneze sumele strânse, dar, în primul rând, au învățat să doneze și celor nevoiași, pentru că spiritul sărbătorilor ne îndeamnă să fim mai buni și darnici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea