Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Târg caritabil organizat de elevii din Ciugud: “Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cursul acestei săptămâni, în perioada 20-22 decembrie, Şcoala Gimnazială Ciugud  a găzduit un Târg caritabil de Crăciun.  Târgul este organizat în cadrul proiectului interjudeţean “Petale-n vânt”, proiect aflat la cea de-a III-a ediție și inițiat de câțiva profesori ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Papiu Ilarian” din Zalău. 

targ-caritabil05Scopul acestui proiect este să educe elevii în spiritul acțiunilor de voluntariat și caritate și să stabilească parteneriate și colaborări între instituții în vederea promovării educației non-formale. La ediția din acest an a proiectului participă un număr de 47 de unităţi de învăţământ din şapte judeţe: Sălaj, Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Alba, Braşov. Din județul Alba participă două școli, Școala Gimnazială Ciugud și Școala Gimnazială “Simion Lazăr” din Lunca Mureșului.

Plecând de la motto-ul proiectului “Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate”, profesorii din cadrul Școlii Gimnaziale Ciugud au încercat să le insufle elevilor implicați în activitățile proiectului dorința de a dărui o părticică din timpul și talentul lor pentru o cauză nobilă. Astfel, în ultimele săptămâni, elevii și-au valorificat diversele talente pentru a crea frumoase felicitări şi ornamente de Crăciun. Banii strânși la acest târg, precum și la alte două târguri care vor urma (în martie și iunie) vor fi donați Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia.

[nggallery id=3199]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea