Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO | Tânără artistă din Munții Apuseni, pictură cu suflet în postul Crăciunului: A realizat un tablou cu Mântuitorul Iisus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Tânără artistă din Munții Apuseni, tablou cu suflet în postul Crăciunului: A realizat o pictură cu Mântuitorul Iisus

O tânără artistă din județul Alba a creat o adevărată operă de artă, în care îl înfățișează pe Mântuitorul Iisus, realizat în semn de mulțumire pentru talentul cu care a fost înzestrată.

„Am pregătit pentru această zi sfânta un tablou dedicat lui Iisus drept mulțumire pentru talentul pe care l-am primit!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt foarte recunoscătoare și îmi doresc să valorific acest dar, mi-am șlefuit singură talentul și muncesc din greu ca visul meu să devină realitate!

Sunt dovada vie că nimic nu este imposibil dacă lupți, am transformat pictura din pasiune într-un job din care trăiesc și mă întrețin.

Astăzi îmi serbez și eu ziua de nume și îmi doresc să le spun tuturor la mulți ani de Sfântul Nicolae!”, a transmis tânăra artistă.

Povestea Biancăi, tânăra artistă din Munții Apuseni

Bianca este o tânără artistă din Muntii Apuseni, din județul Alba, care a descoperit dragostea pentru arta într-un mod neașteptat. La doar 22 de ani, Bianca a găsit în pictură o modalitate de a se exprima și de a aduce frumosul în viața oamenilor.

Tânăra a povestit faptul că în urmă cu trei ani a lucrat la un azil în Germania, o experiență monotonă și care nu i-a adus satisfacția pe care și-o dorea. Acesta a fost momentul în care a început să se roage la Dumnezeu să-i arate un drum și să-i ofere un alt sens vieții sale. Și Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a oferit cel mai frumos dar – talentul pentru artă.

Citește și: FOTO| O artistă din Alba, locul II la Cupa României de Artă Florală: Pasiunea pentru flori, transpusă în aranjamente desăvârșite

Încetul cu încetul, Bianca a început să descopere frumusețea picturii și să o integreze în viața sa. În scurt timp, arta a devenit o parte inseparabilă din ființa ei, iar oamenii din jur au început să afle de talentul său și să o încurajeze să continue. Într-un final, visul ei de a deveni artistă a prins contur și a devenit realitate.

Astăzi, Bianca este mândră de ceea ce face și spune că este îndrăgostită de arta sa. Ea trăiește ceea ce pictează și consideră că este un privilegiu să locuiască în Muntii Apuseni. De fiecare dată când termină un tablou, merge să își facă poze în diferite locuri, iar țara sa iubită, cu bune și cu rele, este locul în care se simte cel mai bine.

Deși nu are studii în domeniul artei, Bianca este un exemplu viu că orice talent poate fi șlefuit prin muncă și perseverență. Ea este studentă la Facultatea de Business, dar pictează în timpul liber și își dedică întreaga energie acestei pasiuni.

Bianca este o tânără talentată și plină de viață, care a reușit să transforme un vis în realitate. Prin arta sa, ea aduce frumusețe și culoare în viețile celor din jur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea