Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Sute de PSD-iști din Alba și-au arătat susținerea pentru Victor Ponta, pe stadionul Arena Național

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, pe stadionul Arena Național din capitală, a a vut loc evenimentul de lansare a candidaturii la funcţia de preşedinte al României a liderului PSD, Victor Viorel Ponta.

Astfel, 70 de mii de simpatizanţi şi membri ai Alianţei PSD-PC-UNPR, dintre care peste 500 de persoane din județul Alba, au apaludat și l-au felicitat pe Victor Ponta, de două ori. Pentru că, împlinea 42 de ani și pentru că PSD ar putea da din nou un președinte de stat, la 14 ani de la căștigarea unui nou mandat de președintele de atunci al partidului, Ion Iliescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul a fost organizat chiar de ziua premierului, după ce candidatura sa a fost validată de Congresul extraordinar al PSD de la Alba Iulia.

Unitate, reconstrucţie şi respect sunt reperele mesajelor transmise cu ocazia lansării oficiale a candidaturii liderului PSD, Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni.

„Peste cinci sau zece ani, când ai să îţi închei mandatul şi ai să constaţi că românii au devenit un popor unit, zâmbitor şi optimist, atunci poţi spune că ai câştigat”, i-a transmis Sorin Oprescu liderului PSD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea