Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Sute de elevi au pașit peste pragul așezamântului cultural “Augustin Bena” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul săptămânii Școala Altfel, Centrul de Cultură Augustin Bena Alba si-a deschis portile pentru copii, tineri, parinti si cadre didactice dornice sa cunoasca si sa participe la atelierele interactive derulate cu acest prilej.

Scoala Altfel Centrul Augustin Bena (4)Sute de elevi au pasit peste pragul asezamantului cultural avand prilejul sa se intalneasca cu artistii ce activeaza aici, cu cadrele didactice din cadrul serviciului Scoala de arte si mestesuguri dar si sa se familiarizeze cu instrumentele muzicale sau cu exercitii de pictura, teatru sau dans.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Activitatile se deruleaza in aceasta saptamana zilnic intre orele 11 si 16 si s-au bucurat inca de luni dimineata de un real succes. Elevii prezenti au fost indemnati sa  lucreze alaturi de cursantii si artistii mai mari sau mai micuti ai centrului si sa puna intrebari referitoare la activitatile derulate aici. Intalnirile au fost deosebit de interesante dar si foarte amuzante copiii si tinerii prezenti ducand cu ei amintiri placute.

Proiectul se deruleaza pentru al doilea an consecutiv si se bucura de un interes din ce in ce mai mare, multi dintre vizitatorii de anul trecut devenind intre timp cursanti ai Centrului de Cultura Augustin Bena.

[nggallery id=297]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea