Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Sute de credincioși au luat parte la hramul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biserica adormirea Maicii Domnului cugir02Peste 250 de credincioși au fost prezenți sâmbătă, 15 august, la slujba închinată hramului Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir, a cărei piatră de temelie a fost așezată în anul 1991.

Sărbătoarea a fost încununată de prezența în mijlocul credincioșilor a unui număr de 9 slujitori ai Domnului care au săvârșit serviciul divin, preoții: Mircea Giurgea, Mihai Gălățeanu, Marius Neștian, Octavian Mircea, Ionuț Cândea, Adrian Aldea, Ioan Olteanu, monahul Iftimie de la mănăstirea Afteia (Săliștea), în fruntea cărora s-a aflat protopopul din protopopiatul Sebeș, părintele Ionel Arsu.

Evenimentul a debutat pe platoul din fața locașului de cult, la ora 16.00, cu slujba de Vecernie urmată la ora 17.00 cu Taina Sfântului Maslu, moment înălțător de cinstire a acestei mari sărbători.

La finalul slujbei, toți participanții au primit din partea organizatorilor câte un colac, un pahar de vin și o iconiță.  (C.P.)

[nggallery id=852]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea