Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. „Sunt adolescent, deci sunt responsabil”, activitate preventiv-educativă desfășurată de jandarmii albaiulieni în tabăra școlară de la Arieșeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Sunt adolescent, deci sunt responsabil”, activitate preventiv-educativă desfășurată de jandarmii albaiulieni în tabăra școlară de la Arieșeni

„Sunt adolescent, deci sunt responsabil” a fost motto-ul acțiunii preventiv- educative pe care au desfășurat-o ieri jandarmii albaiulieni, în cadrul Taberei școlare de la Arieșeni, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Alba.

 Scopurile acestei activități au fost: încurajarea adolescenților în a adopta un comportament civilizat în societate, prezentarea principalelor reguli care trebuie respectate în deplasările din mediul montan și prezentarea unor noțiuni generale în ceea ce reprezintă activitatea jandarmeriei.

Întreaga activitate desfășurată a fost interactivă, copiii fiind foarte receptivi și activi în a răspunde întrebărilor. Adolescenții au fost încurajați să participe la discuții, iar aceștia au povestit modul în care au intervenit în aplanarea unor conflicte ivite în mediul școlar.

Copiilor le-au fost distribuite pliante cu informații utile  pe linia delincvenței juvenile și le-au fost  prezentate materialele și tehnica din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică.

La finalul activității, știind că împreună cu profesorii,  aceștia urmau să parcurgă un traseu turistic montan,  jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieșeni le-au venit în sprijin cu o serie de sfaturi utile în ceea ce privește drumețiile pe munte în această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea