Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA Vandalii au dat ”liber” pe un sens la o stradă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un semn de circulație care indică accesul interzis pe strada Marcus Aurelius din Alba Iulia ar fi fost vandalizat, potrivit unui cititor al ziarluiunirea.ro.

semn de circulatie05Semnul este la pământ și sprijinit de bara de metal, dar cu toate acestea este greu de observat de șoferi.

”Dacă cineva îl vede, îl vede doar din întâmplare pentru că nu acolo este locul semnelor de circulație”, a scris cititorul pe adresa redacției.

Semnul este la pământ de câteva zile, iar intervenția autorităților locale se lasă așteptată.

Pe acea stradă accesul a fost restricționat de câteva luni, fapt ce a nemulțumit opinia publică.

În altă ordine de idei, la fel cum Cetățeanul turmentat din piesa ”O scrisoare pierdută” a întrebat ”eu cu cine votez?”, la fel și cititorul nostru ne-a întrebat ”amenda cine o plătește dacă șoferii circulă în direcția interzisă?”.

Contactați telefonic, reprezentanții IPJ Alba au spus că vor comunica situația Primăriei Alba Iulia, cea care este responsabilă de starea și îngrijirea semnelor de circulație.

[nggallery id=2842]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea